Over ons – Nationale Groene Kadobon

Wij van de Nationale Groene Kadobon vinden dat een duurzame levensstijl NU belangrijk is voor de toekomst van onze (klein) kinderen. Maar hiervoor zullen wij bewuste keuzes moeten maken.

Wij vinden dat iedereen een verschil kan maken in duurzaamheid en het bijdragen aan een betere wereld. Met de Nationale Groene Kadobon willen wij het maken van duurzame en bewuste keuzes dan ook makkelijker maken door duurzame producten online toegankelijk te maken voor iedereen.

Onze geselecteerde aangesloten webwinkels bieden enkel natuurlijke, fair trade en biologische producten. Wij hebben een duidelijk overzicht gemaakt van duurzame en mooie producten op het gebied van gezond leven, gebruik van natuurlijke materialen, energie- en water besparen, recycling en veilige en gifvrije producten. Beter voor jezelf, je omgeving en de wereld!

Met de Nationale Groene Kadobon laat je de ontvanger zelf direct online een duurzaam cadeau kiezen.

De Nationale Groene Kadobon is de duurzame kadobon van Nederland en is onderdeel van Kadobon Online BV.

Volg ons op facebook over duurzaam nieuws en blijf op de hoogte van onze acties 🙂

Onze concepten:

NationaleGroeneKadobon

Nationale Groene Kadobon over ons

Kadobon-Online.nl

Kadobon-Online.nl over ons

Baby-bon.nl

Baby-Bon.nl

NationaleTrouwbon.nl

Nationale Trouwbon

Parfum-bon.nl

Parfum-bon.nl

Dieren-bon.nl

Dieren-bon.nl

Magazine-bon.nl

Magazinebon

Doneerbon.nl

Doneerbon

Saunabon-online.nl

Saunabon online

Maatschappelijk verantwoord Met de Doneerbon.nl geef je een donatie naar keuze cadeau met een keuze uit meer dan 3.000! aangesloten goede doelen. Dat geldt ook voor kadobon-online. Onze Nationale Groene Kadobon is alleen inwisselbaar voor duurzame producten. Hiermee dragen wij een steentje bij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij werken met een stichting derdengelden waarop alle iDEAL-betalingen op binnenkomen hierdoor wordt dekking van alle in omloop zijnde cadeaubonnen gegarandeerd. Bestellen en verzilveren gaat volledig via een versleutelde SSL-verbinding. Bovendien zijn wij in het bezit van het webshop keurmerk.

In het nieuws Peter Dubbeldam, eigenaar van Kadobon Online BV vertelt hij over zijn bedrijf. In het andere filmpje is kadobon-online te zien in het RTL4 programma Enjoy Life.

Webshop keurmerk

Peter DubbeldamEigenaar, Kadobon Online BV