Personaliseer jouw cadeaukaart!

  • Gratis persoonlijke tekst op de cadeaukaart
  • Gratis inwisselpagina in eigen huisstijl
  • Cadeaukaart en verpakking in eigen ontwerp
clingendael
engie
persoonlijke tekst

Gratis persoonlijke tekst

Laat een GRATIS persoonlijke tekst toevoegen op de achterkant van de cadeaukaart. Kies bijvoorbeeld voor een Kerstboodschap aan jouw collega’s. Een mooie manier om waardering te tonen aan alle collega’s! (max. 150 karakters)

Gratis eigen inwisselpagina

Maak ook het inwisselen persoonlijk voor jouw collega’s! Met een eigen inwisselpagina in de huisstijl van jouw organisatie. Zo voeg je bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, het bedrijfslogo of zelfs een filmpje toe!

duurzame cadeaukaart als duurzaam kerstpakket

Eigen ontwerp of huisstijl

De keuze cadeaukaart en/of de feestelijke verpakking kun je ook in eigen ontwerp/huisstijl laten ontwerpen! (vanaf 500 stuks tegen meerprijs). Dit is overigens ook mogelijk bij digitale verzending van de cadeaukaart!

Personaliseren van de Kerst keuze cadeaukaart

Geef alle collega’s een persoonlijke duurzame keuze cadeaukaart! Zo kun je een gratis persoonlijke tekst laten toevoegen aan de cadeaukaart, zoals een Kerstboodschap. Daarnaast krijgt jullie organisatie een eigen inwisselpagina waarmee je het inwisselen nog leuker maakt voor collega’s. Bovendien ontwerpen wij de cadeaukaart en de verpakking in jullie eigen huisstijl. Zo maak je het geefmoment nog persoonlijker voor alle collega’s!

GRATIS cadeaukaart met 15 euro bestedingswaarde

bij een offerte aanvraag! *)

*) geldig voor offertes vanaf €1000,-.

duurzaam versturen

1% van elke duurzame cadeaukaart doneren wij aan de Plastic Soup Foundation

Wist je dat wij de Plastic Soup Foundation steunen met elke duurzame cadeaukaart? Zo draag je automatisch bij aan een plasticvrije wereld!

Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen?

Terwijl ook onze eigen Noordzee steeds meer verandert in een plastic soep? De Plastic Soup Foundation wil geen gevoelens van machteloosheid bevorderen, maar aanzetten tot positieve bewustwording en actie. >> Lees meer

Winkelwagen
Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: klantenservice@kadobon-online.nl.

×