Persoonlijk Kerstpakket

Eigen keuze uit 5.000+ duurzame cadeaus!

duurzaam kerstpakket

Persoonlijk Kerstpakket: de personalisatie mogelijkheden

persoonlijke tekst Duurzaam cadeau medewerkers of als persoonlijk kerstpakket.

Gratis persoonlijke tekst

Laat een GRATIS persoonlijke tekst toevoegen op de achterkant van de cadeaukaart. Kies bijvoorbeeld voor een Kerstboodschap aan jouw collega’s. Een mooie manier om waardering te tonen aan alle collega’s! (max. 150 karakters)

groene cadeaubon als duurzaam kerstpakket

Gratis eigen inwisselpagina

Maak ook het inwisselen persoonlijk voor jouw collega’s! Met een eigen inwisselpagina in de huisstijl van jouw organisatie. Zo voeg je bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, het bedrijfslogo of zelfs een filmpje toe!

VRK

Eigen ontwerp / huisstijl

Het duurzaam Kerstpakket in feestelijke verpakking kun je ook in eigen ontwerp/huisstijl laten ontwerpen! (vanaf 500 stuks tegen meerprijs). Dit is overigens ook mogelijk bij digitale verzending van de cadeaukaart!

Individueel Kerstpakket: de verzendmogelijkheden

De Nationale Groene Kadobon individueel versturen per post of per e-mail. Met of zonder duurzaam Kerstgeschenk.

duurzaam kerstcadeau als Duurzaam cadeau medewerkers

Cadeaubon als Kerstpakket

Verstuur de Nationale Groene Kadobon individueel naar je collega’s als duurzaam kerstpakket naar keuze! Digitaal of als cadeaukaart in luxe giftbox.

duurzaam Kerstpakket

Met duurzaam Kerstgeschenk

Verstuur je Nationale Groene Kadobon samen met een duurzaam Kerstgeschenk zoals een bamboe snijplank of Kerstkaart met logo.

Duurzaam Kerstpakket idee:

duurzame tassen tijdens de fairtrade week
Fairtrade Kerstpakket
food huggers
Zero waste Kerstpakket
Baby en kind
Gezond Kerstpakket
Natuurlijke persoonlijke verzorging
Vegan Kerstpakket
gerecyclede waterglazen
Circulair Kerstpakket
Energiebesparing
Kerstpakket Energiebesparing
zero waste cadeaus
gifvrije cadeaus
vegan cadeaus
recycle als duurzaam kerstpakket
energielabel

Gepersonaliseerde kerstpakketten voor je personeel

Wil je jouw medewerkers een uniek en eerlijk en persoonlijk Kerstpakket of duurzaam Kerstgeschenk geven? Met een duurzaam persoonlijk kerstpakket kies je voor een duurzaam Kerstgeschenk dat op eerlijke en duurzame wijze is gemaakt, maar ook kies je voor een duurzaam persoonlijk kerstpakket met een mooi verhaal. Gratis verzending bij inwisselen vanaf €25.

Zo maak je collega’s blij, maar ook de makers van duurzame persoonlijk kerstpakketten. Voor iedereen is er een mooi duurzaam Kerstcadeau; een duurzaam Kerstkado man of duurzame Kerstkado’s voor haar. Daarnaast zijn er leuke duurzame Kerstcadeautjes voor kinderen. Ontdek hier inspiratie voor de mooiste duurzame Kerstcadeaus voor jouw personeel. Kortom, geef bewust met een duurzaam persoonlijk kerstpakket aan je medewerkers!

Personaliseren van je duurzame cadeaukaart

Maak de duurzame keuze cadeaukaart helemaal persoonlijk voor jouw collega’s! Zo kun je een persoonlijke tekst laten toevoegen op de cadeaukaart. Daarnaast kun je het inwisselen van de cadeaukaart persoonlijk maken, namelijk met een eigen inwisselpagina. Bovendien kun je zowel de cadeaukaart als de feestelijke verpakking in eigen huisstijl laten ontwerpen. Zo wordt het geven van een persoonlijk Kerstpakket een geheel persoonlijke beleving voor jouw collega’s! Een perfect persoonlijk Kerstpakket voor je medewerkers! Lees meer

Gepersonaliseerde Kerstcadeaus individueel verzenden

Een duurzaam persoonlijk Kerstpakket versturen bepaal je helemaal zelf. Want jij bepaalt hoe je de duurzame Kerst keuze cadeaukaart wilt verzenden naar jouw collega’s. Wil je de cadeaukaart op een duurzame manier versturen? Wij versturen de cadeaukaart namelijk ook per email naar iedere collega. Daarnaast kun je de cadeaukaart en de feestelijke verpakking individueel per brievenbus post laten versturen naar jouw collega’s. Of laat het versturen naar één adres dat is natuurlijk wel zo duurzaam! Lees meer

Geef een duurzaam Kerstgeschenk met een verhaal

Nog mooier is een duurzaam persoonlijk Kerstpakket met een verhaal! Waar komt het Kerstgeschenk vandaan? En wie zijn de makers van het product? Zo geef je een Kerstcadeau dat verantwoord is gemaakt door ambachtslieden, maar ook op bijzondere wijze is ontworpen met gebruik van natuurlijke materialen. Lees hier nog meer duurzame Kerstcadeaus. Lees meer

Voorkom voedselverspilling!

Jouw collega’s kiezen zelf online een duurzaam persoonlijk Kerstpakket

Online keuze uit alleen maar duurzame cadeaus. Zo voorkom je verspilling en maak je wél iedereen blij. Zoals deze handige foodhuggers.

Gepersonaliseerde Kerstcadeaus voor collega’s

Het mooiste Kerstgeschenk dat je jouw personeel kunt geven is een duurzaam persoonlijk Kerstpakket. Met de duurzame cadeaubon kiezen medewerkers zelf online een favoriet duurzaam Kerstcadeau. Duurzame Kerstcadeaus zijn er in verschillende categorieën waardoor er voor alle medewerkers wel een geschikt duurzaam Kerstcadeau is. Zo kies je bijvoorbeeld uit natuurlijke verzorging voor hem en haar, duurzaam eten en drinken, duurzaam wonen en koken, maar ook duurzame producten voor energiebesparing. Kortom, bij iedereen past een mooi duurzaam Kerstcadeau!

Duurzame Kerstcadeaus voor haar

Hoe kies je een duurzaam Kerstcadeau vrouw? Met de duurzame cadeaubon kiest zij zelf uit heel veel duurzame Kerstcadeaus die biologisch, fairtrade, vegan, plasticvrij of zero waste zijn. Natuurlijke huidverzorging en plasticvrij eten en drinken, maar ook gifvrij koken en duurzaam wonen. Daarnaast kiest zij uit fairtrade sieraden en duurzame mode en accessoires. Kortom, zij kiest haar duurzame Kerstgeschenk uit wel meer dan 5.000 zorgvuldig geselecteerde duurzame Kerstcadeaus.

Duurzaam Kerstcadeau man

Wat is een geschikt duurzaam Kerstcadeau voor hem? Er zijn genoeg mooie duurzame Kerstcadeaus voor iedere man; voor de sportieveling, voor de reiziger en voor de kookliefhebber. Geef hen een nuttig, maar ook een hoogwaardig Kerstcadeau. Populaire duurzame Kerstcadeaus voor mannen zijn bijvoorbeeld natuurlijke mannenverzorging, maar ook een duurzame waterfles of een gezonde pannenset. Daarnaast maak je hem blij met een handige energiebespaarproducten of kies voor een duurzaam cadeau tuin, zoals led-tuinverlichting. Lees meer

Duurzame Kerstcadeaus kind

Ook voor kinderen zijn er mooie duurzame Kerstcadeaus, zoals plasticvrije schoolbekers, maar ook duurzaam speelgoed en gifvrije materialen voor tekenen, kleuren en schilderen. Daarnaast kun je kiezen voor een duurzaam cadeau geboorte. Kortom, zo kies je alleen het allerbeste voor je baby of kind. Lees meer

Bieden jullie een Achteraf Betaalmethode aan?

Dat is alleen mogelijk middels een zakelijk account. Je kan een zakelijk account aanvragen via onze klantenservice. We kijken dan naar de organisatie en voeren een check uit op betrouwbaarheid. Dit geldt in het algemeen alleen voor grote organisaties en overheidsinstellingen.

Scroll naar boven
×