Plant een boom, groei een bos en maak een impact!

Plant een boom met Treebytree! Bomen helpen namelijk bij het herstellen van gedegradeerd land en het afkoelen van de planeet.  Alle bomen hebben hun eigen geolocatie en worden gedurende 20 jaar verzorgd.

Volg ze van jonge spruiten tot volledig volgroeide bomen. En volg hun bijdrage aan CO₂-reductie, waterretentie, lokale gemeenschappen en meer!

Bomen geplant!
tree
kenia1200

Wie is Treebytree?

Treebytree is een sociale onderneming met als missie om de regeneratie van de natuur te versnellen. Ze bieden je de mogelijkheid om bomen te planten die worden teruggebracht in het hart van Afrika. Gemakkelijk, op grote schaal en met een indrukwekkende digitale ervaring. Plant een boom. Groei een bos. Maak een impact.

In samenwerking met Justdiggit

Treebytree werkt samen Justdiggit. Deze organisaties werken nauw samen met lokale boeren en communities om gekapte bomen weer tot leven te brengen met bewezen vergroeningstechnieken zoals Kisiki Hai.

Plant een boom met Treebytree!

Als je een boom plant dan wordt visueel het verhaal van je boom in beeld gebracht. Een boom planten kan al vanaf €5,-. Je kan zoveel bomen planten als je zelf wilt!

Winkelwagen
Scroll naar boven