Plant een boom, groei een bos en maak een impact!

Jouw boom krijgt een eigen geolocatie en wordt gedurende 20 jaar verzorgd. Zo kun je de bijdrage aan CO₂-reductie, waterretentie en lokale gemeenschappen blijven volgen.

Bomen geplant!
tree
Duurzaam cadeau goed doel Treebytree plant een boom

Wie is Treebytree?

Treebytree is een sociale onderneming met als missie om de regeneratie van de natuur te versnellen. Ze bieden je de mogelijkheid om bomen te planten die worden teruggebracht in het hart van Afrika. Gemakkelijk, op grote schaal en met een indrukwekkende digitale ervaring. Plant een boom. Groei een bos. Maak een impact.

In samenwerking met Justdiggit

Treebytree werkt samen Justdiggit. Deze organisaties werken nauw samen met lokale boeren en communities om gekapte bomen weer tot leven te brengen met bewezen vergroeningstechnieken zoals Kisiki Hai.

Plant een boom met Treebytree!

Als je een boom plant dan wordt visueel het verhaal van je boom in beeld gebracht. Een boom planten kan al vanaf €5,-. Je kan zoveel bomen planten als je zelf wilt! Plant een boom direct.

Justdiggit Campaign 2021 Global, DIG IN | English (with subtitles)

Strijd mee tegen de klimaatcrisis

In de strijd tegen de klimaatcrisis is elke kleine daad van belang, en het planten van een boom is een krachtige stap in de goede richting. Door samen te werken aan het vergroenen van onze omgeving, kunnen we de negatieve impact op het milieu verminderen en een positieve verandering teweegbrengen. Zoals ook Trees for All. Lees meer

Hoe worden mijn bomen geplant?

Bomen zijn de longen van onze aarde. Ze absorberen kooldioxide, filteren schadelijke stoffen uit de lucht en produceren zuurstof, wat essentieel is voor het in stand houden van het leven. Daarnaast bieden bomen habitat aan talloze diersoorten en helpen ze bij het behouden van de biodiversiteit. Door een boom te planten, draag je direct bij aan het versterken van het ecosysteem en het verminderen van de impact van de klimaatverandering. Lees meer

plant een boom
Scroll naar boven
×