Ontdek Plasticvrij eten en drinken

Kies ook voor plasticvrij zonder giftige stoffen!

Plastic vrij eten en drinken: thuis, onderweg en op het werk. Voor jouw gezondheid is het ook van belang om eten en drinken uit plastic zoveel mogelijk te vermijden. Daarnaast zijn al die plastic verpakkingen niet best voor ons milieu. Gebruik duurzame alternatieven voor plastic vrij eten en drinken, bewaren en boodschappen doen.

Gratis verzending vanaf 25 euro per webshop. Levering in 2-3 werkdagen. Je duurzaam cadeau inwisselen is dus heel eenvoudig.

+
duurzame cadeaus
Gifvrije producten voor hem, haar, baby en kind

IkshopGifvrij.nl

retulp
groene pijl5
Of maak hieronder een keuze:
Waterflessen
Waterflessen
Thermosbekers
Thermosbekers
Foodhuggers
Foodhuggers
Gerecyclede waterglazen
Gerecyclede waterglazen
Eco lunchboxen
Eco lunchboxen
Verpakkingsvrij boodschappen
Verpakkingsvrij

RVS waterflessen

Kies voor BPA-vrije waterflessen. Want plastic waterflesjes zijn zeer vervuilend voor ons milieu. Gemaakt van RVS of zelfs van suikerriet. Kies je favoriete kleur of leukste ontwerp. Onmisbaar zijn natuurlijk de BPA-vrije waterflessen. Want plastic waterflesjes zijn zeer vervuilend voor ons milieu. Ga voor een exemplaar gemaakt van RVS of zelfs van suikerriet. Kies je favoriete kleur of leukste ontwerp. De Retulp waterflessen zijn er in zes prachtige kleuren!

Retulp thermosbekers

Jouw warme koffie of thee heb je altijd bij de hand met een plasticvrije thermosbeker. Koffie blijft wel tot 4 uren lang warm, maar ook heeft de thermosbeker een uitneembaar theefilter. Gemaakt van RVS en toch lichtgewicht. Verkrijgbaar in maar liefst 14 mooie kleuren. Welke is jouw favoriet?

Foodhuggers

Kun je plasticvrij eten en drinken en kun je eten plasticvrij bewaren? Ja! Maar hoe kun je eten plasticvrij en voedsel vers houden? Ga voedselverspilling tegen en houd je eten langer vers met de duurzame bewaardozen. Maar ook met de vrolijke foodhuggers waarmee je gemakkelijk restjes groente en fruit langer kunt bewaren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.>>Lees hier onze tips over hoe je voedselverspilling kunt voorkomen

Gerecyclede waterglazen

De gerecyclede waterglazen van Rebottled zijn gemaakt van gebruikte wijnflessen. Ze zijn zeer stijlvol en echt een eyecatcher op je tafel. Verkrijgbaar in de kleuren groen, bruin en naturel. Ook verkrijgbaar als karaf!

Eco lunchboxen

De eco lunchboxen zijn gemaakt van RVS, vrij van BPA en ftalaten. Ze zijn er in verschillende mooie ontwerpen. Ook zijn er leuke kids lunchboxen voor schoolgaande kinderen. Plasticvrij eten! Ook zijn er leuke kids lunchboxen voor schoolgaande kinderen. Zo kun je ook brood invriezen zonder plastic. Heerlijk plasticvrij eten! Daarnaast blijft de smaak van je lunch veel beter behouden!

Plasticvrij boodschappen doen

Voorkom dat je plastic zakjes nodig hebt tijdens het boodschappen doen en neem je eigen groente en fruitzakjes mee. Deze zijn gemaakt van biologisch katoen en kun je wassen om te hergebruiken.

Doneer jouw Nationale Groene Kadobon

Steun de Plastic Soup Foundation door jouw Nationale Groene Kadobon te doneren. Dat kan al vanaf € 5,00!

recycle
FSC logo JPG
zero
Winkelwagen
Scroll naar boven