Secretaressedag cadeau: 21 april

Secretaressedag! Toon haar jouw waardering en bedank haar op Secretaressedag met een mooi Secretaressedag cadeau. Zij kiest zelf online een favoriet Secretaressedag kado uit 4.250+ duurzame kado’s!


Ontdek en bestel of plan vooruit!

Fairsquared

groene post


webshop keurmerk


google reviews


visa

  • Zij kiest zelf online een duurzaam cadeau
  • Zij kiest uit 4.250+ duurzame producten
  • Duurzame cadeaukaart en verpakking
  • Direct printen, per e-mail of gratis per post
  • Duurzaam Secretaressedag cadeau
  • Steun de Plastic Soup bij aankoop


duurzaam cadeau

Gratis thuisbezorgd

De keuze cadeaukaart in luxe verpakking (€1,95 p.st). GRATIS persoonlijke tekst. GRATIS cadeaubon thuisbezorgd.


BESTEL Direct per post


duurzaam cadeau per e-mail

Digitale cadeaubon

Als digitale cadeaubon versturen op de gewenste datum naar de secretaresse! Voeg een GRATIS persoonlijke tekst toe.


BESTEL Direct per e-mail


Moederdag cadeau

Zelf printen, gelijk geven

De duurzame kadobon snel nodig? Bestel per e-mail en cadeaubon printen met GRATIS printbare envelop.


BESTEL Direct printen

Cadeau Secretaressedag 2022: Zij kiest uit 4.250+ duurzame cadeaus

duurzame tassen
Handgemaakte Fairtrade sieraden en mode

Met een Nationale Groene Kadobon als Secretaressedag cadeau kiest zij uit meer dan 4.000 duurzame producten van meer dan 100 duurzame merken. Alle producten zijn op een verantwoorde en eerlijke wijze geproduceerd: Fairtrade, biologisch of gerecycled. En vaak met een bijzonder verhaal.

Bovendien zijn alle producten gifvrij dat ten goede komt voor onze gezondheid. Zoals natuurlijke huidverzorging en plasticvrij eten en drinken. Maar ook duurzame woonaccessoires en energiebesparing. Daarnaast is er een mooi Fairtrade assortiment met handgemaakte sieraden en duurzame mode.

Kortom, zij kiest zeker een uniek Secretaressedag cadeau!

Zeker dit jaar is het een mooi gebaar om de secretaresse jouw waardering te laten blijken. Met een Secretaressedag cadeau kun je haar op deze dag bedanken.Tenslotte verdient zij deze extra aandacht op Secretaressedag.

Met een cadeaubon geef je haar zelf de keuze uit een favoriet Secretaressedag cadeau. Maar nog leuker is het om haar dit jaar geen doorsnee cadeaubon te geven. Maak het persoonlijker en duurzamer. Met een duurzame cadeaubon kiest zij uit alleen maar duurzame en gezonde cadeaus.

Bovendien draag je automatisch bij aan een betere wereld!

apoem calm1 1
Natuurlijke huidverzorging voor haar

sieraden als secretaressedag cadeau
fairtrade woonaccessoires
duurzame pannen
bsab400x400

Wanneer secretaressedag ?

21 april is het Secretaressedag. Een Secretaressedag cadeau kun je ook gemakkelijk en snel online versturen naar de secretaresse. Want wij versturen de Nationale Groene Kadobon op de gewenste datum naar de secretaresse. Maak het nog persoonlijker en voeg jouw persoonlijke tekst toe voor de secretaresse. Daarnaast kun je de duurzame cadeaubon ook zelf uitprinten om direct te kunnen geven.

En natuurlijk kun je het Secretaressedag cadeau ook gratis per post laten versturen. Daarbij is ook de cadeaukaart duurzaam want deze is PVC vrij en kun je ook laten voorzien van een luxe verpakking. Tenslotte wil je haar op Secretaressedag blij verrassen!

Wij doneren 1% van elke Nationale Groene Kadobon aan de Plastic Soup Foundation

Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen?

Terwijl ook onze eigen Noordzee steeds meer verandert in een plastic soep? De Plastic Soup Foundation wil geen gevoelens van machteloosheid bevorderen, maar aanzetten tot positieve bewustwording en actie. >> Lees meer

https://www.youtube.com/watch?v=VnHos3vHN2o&feature=emb_logo

Leef Plasticvrij!

Cadeau voor Secretaressedag: duurzame cadeaus voor haar

Op zoek naar de leukste cadeaus? Kies je voor duurzame cadeaus dan weet je zeker dat je kiest voor producten die op een eerlijke en eco-vriendelijke wijze zijn gemaakt. Met respect voor mens, dier en milieu. Maar ook zijn duurzame cadeaus vooral heel mooi en uniek! Bovendien steun je automatisch de Plastic Soup Foundation voor een plasticvrije wereld. Kortom, geef bewust met een Nationale Groene Kadobon

Met natuurlijke huidverzorging voorkom je dat je schadelijke stoffen binnenkrijgt. Want alles wat je op je huid smeert komt in je lichaam terecht. Gifvrije verzorging is wel veilig om dagelijks zorgeloos te gebruiken. 

Ook kiest zij uit unieke duurzame woonaccessoires. Want deze zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Zoals duurzaam acaciahout. Maar ook is er Fairtrade servies. De makers krijgen een eerlijk loon voor hun mooie werk. 

Door plasticvrij en gifvrij te eten en drinken, verbeter je jouw weerstand. Zo is het van belang om plasticvrije producten te gebruiken die 100% gifvrij zijn. Zoals RVS waterflessen en plasticvrije producten om eten in te bewaren. 

De Fairtrade sieraden worden met de hand gemaakt van duurzame materialen. Zoals oorbellen en kettingen van gerecycled glas. En bohemian sieraden in de mooiste kleuren. De lokale arbeiders werken onder eerlijke omstandigheden. 

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scan de code