Secretaressedag cadeau 2021

Secretaressedag 2021! Toon haar jouw waardering en bedank haar op Secretaressedag met een mooi Secretaressedag cadeau. Zij kiest zelf online een favoriet Secretaressedag cadeau uit heel veel duurzame cadeaus!

duurzaam cadeau

Gratis per post

De cadeaukaart wordt altijd GRATIS verzonden. Luxe verpakking (€1,95 p.st). GRATIS persoonlijke tekst.

duurzaam cadeau per e-mail

Direct per e-mail

Per e-mail op de gewenste datum verstuurd naar de secretaresse! Voeg een GRATIS persoonlijke tekst toe.

duurzaam cadeau direct printen

Direct printen

De duurzame kadobon snel nodig? Bestel per e-mail en print direct met GRATIS printbare envelop.

duurzame tassen
Handgemaakte Fairtrade sieraden en mode

Zij kiest uit 3.000+ duurzame cadeaus

Met een Nationale Groene Kadobon als Secretaressedag cadeau kiest zij uit meer dan 2.000 duurzame producten van meer dan 100 duurzame merken. Alle producten zijn op een verantwoorde en eerlijke wijze geproduceerd: Fairtrade, biologisch of gerecycled. En vaak met een bijzonder verhaal. 

Bovendien zijn alle producten gifvrij dat ten goede komt voor onze gezondheid. Zoals natuurlijke huidverzorging en plasticvrij eten en drinken. Maar ook duurzame woonaccessoires en energiebesparing. Daarnaast is er een mooi Fairtrade assortiment met handgemaakte sieraden en duurzame mode.

Kortom, zij kiest zeker een uniek Secretaressedag cadeau!

Secretaressedag cadeau 2021:
zij kiest duurzaam en gezond

Zeker dit jaar is het een mooi gebaar om de secretaresse jouw waardering te laten blijken. Met een Secretaressedag cadeau kun je haar op deze dag bedanken.Tenslotte verdient zij deze extra aandacht op Secretaressedag.

Met een cadeaubon geef je haar zelf de keuze uit een favoriet Secretaressedag cadeau. Maar nog leuker is het om haar dit jaar geen doorsnee cadeaubon te geven. Maak het persoonlijker en duurzamer. Met een duurzame cadeaubon kiest zij uit alleen maar duurzame en gezonde cadeaus.

Bovendien draag je automatisch bij aan een betere wereld!

Natuurlijke huidverzorging voor haar

Persoonlijk Secretaressedag cadeau online versturen

Het Secretaressedag cadeau kun je ook gemakkelijk en snel online versturen naar de secretaresse. Want wij versturen de Nationale Groene Kadobon op de gewenste datum naar de secretaresse. Maak het nog persoonlijker en voeg jouw persoonlijke tekst toe voor de secretaresse. Daarnaast kun je de duurzame cadeaubon ook zelf uitprinten om direct te kunnen geven. En natuurlijk kun je het Secretaressedag cadeau ook gratis per post laten versturen. Daarbij is ook de cadeaukaart duurzaam want deze is PVC vrij en kun je ook laten voorzien van een luxe verpakking. Tenslotte wil je haar op Secretaressedag 2021 blij verrassen!

Wij doneren 1% van elke Nationale Groene Kadobon aan de Plastic Soup Foundation

Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen?

Terwijl ook onze eigen Noordzee steeds meer verandert in een plastic soep? De Plastic Soup Foundation wil geen gevoelens van machteloosheid bevorderen, maar aanzetten tot positieve bewustwording en actie. >> Lees meer

Secretaressedag cadeau: duurzame cadeaus voor haar

Kies je voor duurzame cadeaus dan weet je zeker dat je kiest voor producten die op een eerlijke en eco-vriendelijke wijze zijn gemaakt. Met respect voor mens, dier en milieu. Maar ook zijn duurzame cadeaus vooral heel mooi en uniek! Bovendien steun je automatisch de Plastic Soup Foundation voor een plasticvrije wereld. Kortom, geef bewust met een Nationale Groene Kadobon

Natuurlijke huidverzorging voor haar

Met natuurlijke huidverzorging voorkom je dat je schadelijke stoffen binnenkrijgt. Want alles wat je op je huid smeert komt in je lichaam terecht. Gifvrije verzorging is wel veilig om dagelijks zorgeloos te gebruiken. 

Unieke duurzame woonaccessoires

Ook kiest zij uit unieke duurzame woonaccessoires. Want deze zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Zoals duurzaam acaciahout. Maar ook is er Fairtrade servies. De makers krijgen een eerlijk loon voor hun mooie werk. 

Plasticvrij en gifvrij eten en drinken

Door plasticvrij en gifvrij te eten en drinken, verbeter je jouw weerstand. Zo is het van belang om plasticvrije producten te gebruiken die 100% gifvrij zijn. Zoals RVS waterflessen en plasticvrije producten om eten in te bewaren

Handgemaakte Fairtrade sieraden

De Fairtrade sieraden worden met de hand gemaakt van duurzame materialen. Zoals oorbellen en kettingen van gerecycled glas. En bohemian sieraden in de mooiste kleuren. De lokale arbeiders werken onder eerlijke omstandigheden. 

Shopping Cart
Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: [email protected]

× Live chatten via WhatsApp