Secretaressedag cadeau2018-04-09T17:29:31+00:00
duurzaam cadeau betalen met ideal
duurzame cadeau met visa
webshop keurmerk Nationale Groene Kadobon
duurzame cadeaus klantenwaarderingen
Ecosavers duurzame cadeaus
We love the planet duurzame cadeaus
 • Kadobon in luxe verpakking

  Vóór 15.00 besteld=morgen in huis!

 • Direct per e-mail zenden

  Binnen 3 minuten!

 • Kadobon direct uitprinten

  Binnen 3 minuten!

Nationale Groene Kadobon het duurzame cadeau

De groene kadobon wordt geleverd als cadeaukaart in luxe verpakking (€1,00 p.st.)! Voeg GRATIS een persoonlijke tekst toe. Verzending is GRATIS.

Direct per post bestellen
duurzaaam cadeau direct per e-mail sturen

De groene kadobon wordt op de gewenste datum per e-mail verstuurd naar de ontvanger! Voeg een GRATIS persoonlijke tekst toe.

Direct per e-mail bestellen
Duurzaam cadeau direct printen

Heb je de groene kadobon vooral snel nodig? Bestel deze direkt per e-mail! Direkt printen inclusief GRATIS printbare envelop.

Direct bestellen zelf printen
 • De ontvanger kiest zelf een duurzaam cadeau
 • Kies uit geselecteerde duurzame webwinkels

 • Alleen natuurlijke, biologische en Fairtrade producten

 • Direct printen, per e-mail of de volgende dag in huis
 • Kies uit de waarden van €10,- tot €100,-

 • Vooral geschikt als secretaressedag cadeau!

Secretaressedag cadeau het duurzame geschenk!

Hieronder vind je een overzicht van door ons geselecteerde duurzame webwinkels. Scroll naar links of naar rechts en bekijk al onze deelnemende duurzame webwinkels. Of doe inspiratie op voor een duurzaam cadeau voor hem, haar of voor een kind.

Originele, ecologische en Fairtrade cadeaus en duurzame relatiegeschenken

Dagelijks kopen en geven we cadeaus. Het geven van een duurzaam cadeau heeft een grote impact op ons milieu en onze gezondheid. Duurzame producten worden op een verantwoorde wijze geproduceerd. Deze kosten weinig energie en zijn gemaakt van natuurlijke materialen.

Wij hebben een mooie selectie gemaakt van duurzame cadeaus voor iedereen. Met natuurlijke verzorgingsproducten voor een gezonde huid. Biologisch eten en drinken, eco lunchboxen en veilige drinkbekers.

Baby- en kinderkleding van biologisch katoen, natuurlijke babyproducten en gifvrij speelgoed. Dames-, heren- en sportkleding gemaakt van biologische materialen. Milieuvriendelijke en energiebesparende producten voor in huis. Fairtrade tassen en handgemaakte sieraden geproduceerd onder eerlijke omstandigheden. Of steun verschillende goede doelen zoals de Plastic Soup Foundation.

Met een Nationale Groene Kadobon geef je altijd een duurzaam en nuttig secretaressedag cadeau want de ontvanger kiest zelf en de ontvanger kiest duurzaam!