Sinterklaas cadeautjes

Nu de dagen weer koud en donker worden, gaan we weer gezellig naar binnen om te knutselen, kleuren en verven! De mooiste producten voor gifvrij kleuren en verven vraag je gewoon aan de Sint. Deze voldoen aan de EU-norm voor veiligheid van kinderspeelgoed. Lees hier onze top 3!

Vingerverf eenhoorn bestaat uit 6 potjes in alle kleuren van de regenboog! Deze vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals gezuiverd krijt en voedselkleurstof; veilig te gebruiken dus voor de allerkleinsten! Ook fijn is dat deze vingerverf in water oplosbaar is dus goed uit kleding te wassen. Ook is deze vingerverf goed te verdunnen en te mengen. Bevordert de creativiteit!

Dikke regenboogpotloden om vrolijk van te worden! Deze dikke regenboogpotloden zijn extra makkelijk vast te houden door de kleinste handjes. Gemaakt van cederhout, natuurlijk en geheel vrij van schadelijke stoffen en het hout is antiseptisch. Bovendien zijn deze potloden glutenvrij en ongeverfd. Kinderen zijn weg van deze kleurrijke potloden!

Viltstiften met gum om eindeloos mee te kleuren! Deze viltstiften hebben heldere kleuren en zijn te gebruiken op papier maar ook op karton en hout. De kleuren zijn gemaakt op waterbasis, hebben nauwelijks geur, zijn formaldehyde-vrij en bevatten geen schadelijke stoffen. De gum verwijdert de kleur van het papier, de huid en andere voorwerpen en vaak ook uit kleding. Wel zo handig!

2018-08-02T22:21:36+00:00Duurzaam Blog|