Geef een duurzaam Vaderdag cadeau

Met een duurzaam Vaderdag cadeau draag je bij aan een gezonde en duurzamere wereld, voor nu en voor de toekomst! Maak hem blij met duurzame cadeaus, zoals natuurlijke verzorging en meer!

duurzame cadeaus

Gratis thuisbezorgd

De keuze cadeaukaart in luxe verpakking (€1,95 p.st). GRATIS persoonlijke tekst. GRATIS cadeaubon thuisbezorgd.

Digitale cadeaubon

Als digitale cadeaubon versturen op de gewenste datum naar de ontvanger! Voeg een GRATIS persoonlijke tekst toe.

Zelf printen, gelijk geven

De groene kadobon snel nodig? Bestel per e-mail en cadeaubon printen met GRATIS printbare envelop.

Geef een duurzaam Vaderdag cadeau

Verras hem dit jaar met duurzame cadeaus op Vaderdag! Met de Nationale Groene Kadobon kiest hij zelf uit meer dan 4.000 producten van meer dan 100 duurzame merken. Alle producten zijn verantwoord geproduceerd: biologisch, ecologisch, Fairtrade, gerecycled of plasticvrij.

Maak hem blij met een origineel Vaderdag cadeau, zoals natuurlijke verzorging speciaal voor mannen, gezonde pannen zonder gifstoffen, unieke gerecylede riemen of slimme producten voor energiebesparing. Zo kiest hij zelf zijn favoriete Vaderdag cadeau!

Kortom, duurzame cadeaus die beter zijn voor de wereld, maar ook voor jou!>> Bekijk ons complete assortiment

1% van je Groene Kadobon doneren wij aan de Plastic Soup Foundation

Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen?

Terwijl ook onze eigen Noordzee steeds meer verandert in een plastic soep? De Plastic Soup Foundation wil geen gevoelens van machteloosheid bevorderen, maar aanzetten tot positieve bewustwording en actie. >> Lees meer

Tips voor een origineel Vaderdag cadeau

Heb je inspiratie nodig voor een origineel Vaderdag cadeau? Geef hem een duurzaam Vaderdag cadeau! Zo kun je milieuvervuiling helpen voorkomen en geef je een cadeau dat echt bij hem past. Met de Nationale Groene Kadobon kiest hij tenslotte zelf online zijn leukste Vaderdag cadeau! 

Tips voor Vaderdag 2022:

  1. Natuurlijke verzorging zonder gifstoffen en speciaal voor mannen
  2. Plasticvrije thermosbeker voor op het werk, thuis of onderweg
  3. Gezonde pannen om te koken zonder schadelijke stoffen
  4. Slimme producten voor energiebesparing in huis
  5. Gerecyclede mannenriemen met een uniek ontwerp

Duurzame producten worden op een verantwoorde wijze gemaakt, want ze kosten weinig energie en zijn afkomstig van natuurlijke materialen. Daarnaast zijn ze vriendelijk voor mens, dier en milieu. Maar bovenal zijn duurzame producten heel mooi en uniek!

Bij de Nationale Groene Kadobon hebben wij een zorgvuldige selectie gemaakt van duurzame cadeaus voor iedereen. Zo zijn er natuurlijke verzorgingsproducten zonder gifstoffen, maar ook eco lunchboxen en plasticvrije waterflessen. Daarnaast vindt je veilige babyproducten en gifvrij speelgoed. Bovendien zijn er energiebesparende producten voor in huis en mooie duurzame woonaccessoires. Tenslotte zijn er ook Fairtrade tassen en handgemaakte sieraden geproduceerd onder eerlijke omstandigheden.

Wist je dat je met de aankoop van een Nationale Groene Kadobon automatisch de Plastic Soup Foundation steunt? Voor een plasticvrije wereld!

Geef bewust met een Nationale Groene Kadobon!

Winkelwagen
Scroll naar top