Duurzaam Valentijnscadeau

Geef dit jaar een duurzaam Valentijnscadeau om zelf online te kiezen. Het wordt steeds belangrijker om goed voor elkaar te zorgen. Maar ook voor onze wereld. Met een duurzaam Valentijnscadeau kiest hij of zij zelf een persoonlijk Valentijnscadeau!


Ontdek en bestel duurzaam Valentijnscadeau

Fairsquared

groene post


webshop keurmerk


google reviews


visa

  • Kies zelf online een duurzaam Valentijnscadeau
  • Kies uit meer dan 4.000 duurzame producten voor hem en haar
  • Plasticvrije cadeaukaart en mooie verpakking
  • Online Valentijnscadeau sturen, ook last minute
  • Per email sturen, direct zelf printen of gratis per post
  • Steun automatisch de Plastic Soup bij aankoop


duurzaam cadeau

Gratis thuisbezorgd

Duurzaam Valentijnscadeau versturen wij altijd GRATIS. De cadeaukaart is geheel plasticvrij. Ook in duurzame en feestelijke verpakking (€1,95 p.st).


BESTEL Direct per post


duurzaam cadeau per e-mail

Digitale cadeaubon

Wij versturen jouw Valentijnscadeau per e-mail op de gewenste datum naar de ontvanger. Voeg een GRATIS persoonlijke Valentijnsdag boodschap toe.


BESTEL Direct per e-mail


Moederdag cadeau

Direct printen, gelijk geven

Ook kun je de duurzame cadeaubon zelf printen om gelijk te kunnen geven als duurzaam Valentijnscadeau. Bestel per e-mail met een GRATIS printbare envelop.


BESTEL Direct printen

Duurzaam Valentijnscadeau: met liefde voor een betere wereld

Valentijnsdag 2021: vooral dit jaar verspreiden we onze liefde niet alleen naar onze grote liefde maar naar iedereen om ons heen. Zoals ook je lieve familie, jouw vrienden of fijne collega’s. Met een persoonlijk Valentijnscadeau laat je hen weten dat je hen waardeert en van ze houdt. Maar ook verspreiden we samen liefde voor een mooiere en betere wereld. Tenslotte wordt het steeds belangrijker om goed voor onze planeet te zorgen. Met de Nationale Groene Kadobon geef je een persoonlijk Valentijnscadeau om zelf online te kiezen. Want hij of zij kiest zelf een favoriet Valentijnscadeau uit meer dan 2.000 duurzame cadeaus. Zo geef je altijd een Valentijnscadeau dat echt bij hem of haar past. Maar ook voorkom je verspilling. 

Alle producten van de Nationale Groene Kadobon zijn 100% duurzaam en gemaakt onder verantwoorde omstandigheden. Zoals gifvrije verzorging voor hem en haar, duurzame pannen en plasticvrije waterflessen. Maar ook Fairtrade fashion met handgemaakte sieraden en duurzame lederen tassen. Daarbij hebben onze producten vaak een bijzonder en inspirerend verhaal. Zo geef je een uniek Valentijnscadeau voor hem en haar!

Duurzame producten zijn beter voor jou en beter voor onze wereld >> Bekijk ons complete duurzame assortiment

picknicken
Picknicken

buitenverlichting
LED tuinverlichting

duurzame tassen
Fairtrade tassen

waterbesparing
Waterbesparing

powerbanks als duurzaam cadeau man idee
Powerbanks

handverzorging
Gifvije handzeep

sfeerverlichting
Sfeerverlichting

duurzaam tafelen
Fairtrade servies

meisje groen als duurzaam cadeau idee vrouw
Verzorging voor haar

knutselen
Gifvrij kleuren

duurzame cadeaubon Sinterklaas
Kinderbekers

energiebesparing als duurzaam cadeau man idee
Stroombesparing

duurzame koffie
Koffiedrinken

vergulde hand
Verzorging voor hem

led verlichting
LED lampen

gifvrije pannen
Groene pannen

duurzame cadeaubon Sinterklaas
Fairtrade sieraden en duurzame mode


Vorige
Volgende

1% van je Groene Kadobon doneren wij aan de Plastic Soup Foundation

Wist je dat plasticvervuiling een steeds groter probleem vormt voor onze oceanen en voor onze planeet? Maar ook voor onze gezondheid? Door het gebruik van (wegwerp) plastic zoveel mogelijk te vermijden, kunnen we de aangroei stoppen. Kies voor gezonde, plasticvrije producten.

Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen?

Terwijl ook onze eigen Noordzee steeds meer verandert in een plastic soep? De Plastic Soup Foundation wil geen gevoelens van machteloosheid bevorderen, maar aanzetten tot positieve bewustwording en actie. >> Lees meer

https://www.youtube.com/watch?v=VnHos3vHN2o&feature=emb_logo

Leef Plasticvrij!

>> Lees onze 5 tips om plasticvrij te leven

Persoonlijk Valentijnscadeau: met gratis Valentijnsdag boodschap

Liefde is een persoonlijk Valentijnscadeau! Want met een persoonlijk Valentijnscadeau maak je hem of haar echt blij. Met de Nationale Groene Kadobon kiest hij of zij zelf een favoriet Valentijnscadeau. Daarnaast bepaal jij zelf hoe jij jouw Valentijnscadeau wilt geven. Zo versturen wij een duurzaam Valentijnscadeau altijd gratis per post. Wist je dat onze cadeaukaart 100% plasticvrij is? Maar ook kun je de duurzame cadeaubon per email door ons op de gewenste datum naar hem of haar laten versturen. En wil je het Valentijnscadeau zelf uitprinten om direct te kunnen geven? Ook dat is mogelijk met een gratis printbare envelop. Maak het Valentijnskado extra persoonlijk door een eigen gratis Valentijnsdag boodschap toe te voegen. 

Kortom, een persoonlijk en online Valentijnscadeau sturen doen wij dit jaar voor jou!

Duurzaam Valentijnscadeau: beter voor jouw gezondheid, beter voor onze wereld

Geef dit jaar een duurzaam Valentijnscadeau. Zo laat je jouw liefde blijken voor degene(n) waar je van houdt. En doe je goed voor onze wereld. Want met een duurzaam Valentijnscadeau geef je hem of haar alleen maar keuze uit duurzame en gezonde cadeaus. Duurzaam omdat alle producten gemaakt zijn met respect voor mens, dier en milieu. Gezond omdat alle producten gemaakt zijn van natuurlijke materialen en zonder schadelijke stoffen. Hoe mooi is dat? Valentijnscadeau voor hem? Bijvoorbeeld gifvrije verzorgingsproducten of duurzame waterflessen. Maar ook duurzame electronica producten, energiebesparing en Fairtrade tassen. Valentijnscadeau voor haar? Natuurlijke beauty producten, eco lunchboxen en gifvrije diffusers. Daarnaast uniek ontworpen sieraden en duurzame woonaccessoires. En nog veel meer. 

Kortom, met een Nationale Groene Kadobon geef je een Valentijnscadeau om zelf online te kiezen uit meer dan 2.000 duurzame en gezonde producten!

“Everything is connected”

 

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scan de code