Spaar voor gratis cadeaubonnen met jouw verjaardagsplanner!

Plan verjaardagen in en spaar automatisch voor korting op je volgende aankoop!

Met de handige verjaardagsplanner vergeet je nooit meer een verjaardag! Zo zul je vrienden of familie altijd op tijd verrassen met een duurzaam verjaardagscadeau. Wij zorgen ervoor dat de Nationale Groene Kadobon op de gewenste datum per post of digitaal naar de jarige wordt verstuurd.

Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is een gratis account aanmaken zodat je kadobonnen vooruit kunt bestellen. Bovendien spaar je automatisch punten voor korting of gratis cadeaubonnen via ons spaarprogramma. Als welkomstgeschenk ontvang je van ons al direct gratis 100 bonus spaarpunten zodat je gelijk begint met sparen! En wist je dat er meer manieren zijn om (extra) punten te verdienen?

Wist je dat? We hebben ook de zakelijke verjaardagsservice zodat ook aan de verjaardagen van alle collega’s wordt gedacht!

duurzaam cadeau versturen met de verjaardagsservice en Verjaardagsplanner
Plan al je verjaardagen in en spaar voor gratis cadeaubonnen!

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Verjaardagsservice: speciaal voor bedrijven!

We kunnen ons voorstellen wanneer het gaat om een groot aantal collega’s dat het dan lastig is om al deze verjaardagen in je account te plannen. Daarom hebben we ook een zakelijke verjaardagsservice. Dit houdt in dat je ons alleen een excel-bestand hoeft te mailen en wij doen de rest. Zo heb je er helemaal geen omkijken naar!

Winkelwagen
Scroll naar boven