Verjaardagsservice

Onze Verjaardagsservice bezorgt je collega’s automatisch een Nationale Groene Kadobon! Op deze manier vergeet je dus nooit meer een verjaardag!

Fairsquared
visa
duurzaam cadeau

Gratis per post

De cadeaukaart wordt altijd GRATIS verzonden. Luxe verpakking (€1,95 p.st). GRATIS persoonlijke tekst.

duurzaam cadeau per e-mail

Direct per e-mail

Per e-mail op de gewenste datum verstuurd naar de ontvanger! Voeg een GRATIS persoonlijke tekst toe.

groene cadeaubon printen

Direct printen

De groene kadobon snel nodig? Bestel per e-mail en print direct met GRATIS printbare envelop.

Cadeaukaart automatisch verzonden op verjaardagen

Onze Verjaardagsservice bezorgt je collega’s automatisch een Nationale Groene Kadobon! Op deze manier vergeet je dus nooit meer een verjaardag! Want wij bezorgen de jarige collega automatisch een Nationale Groene Kadobon: leuk voor iedereen want de ontvanger kiest zelf het leukste verjaardagscadeau. Dit kan per post of per e-mail.

Met een Nationale Groene Kadobon kies je uit 2.000+ producten van 100+ duurzame merken. Al met al een compleet assortiment van producten die duurzaam geproduceerd zijn. Want alle producten zijn Fairtrade, biologisch, ecologisch of gerecycled.

Ons aanbod omvat de mooiste, succesvolle duurzame merken op het gebied van wonen, koken, energiebesparing, lifestyle, fashion en verzorging. Bovenal zijn de producten uniek en vaak met een bijzonder verhaal!

Kortom, allemaal gezonde en eerlijke producten. Beter voor jezelf en beter voor de wereld! >> Bekijk ons complete assortiment

1% van je Groene Kadobon doneren wij aan de Plastic Soup Foundation

Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen?

Terwijl ook onze eigen Noordzee steeds meer verandert in een plastic soep? De Plastic Soup Foundation wil geen gevoelens van machteloosheid bevorderen, maar aanzetten tot positieve bewustwording en actie. >> Lees meer

Originele duurzame cadeaus en relatiegeschenken

Dagelijks kopen en geven we cadeaus. Maar deze komen niet altijd ten goede van ons milieu en onze gezondheid. Geef dus een duurzaam cadeau! Want het geven en krijgen van een duurzaam cadeau is beter voor jezelf en beter voor onze wereld!

Duurzame producten worden op een verantwoorde wijze geproduceerd. Want ze kosten weinig energie en zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Bovendien zijn ze vriendelijk voor mens, dier en milieu. Maar bovenal zijn duurzame producten heel mooi en uniek!

Bij de Nationale Groene Kadobon hebben wij een zorgvuldige selectie gemaakt van duurzame en mooie cadeaus voor iedereen. Zoals natuurlijke verzorgingsproducten zonder gifstoffen. En eco lunchboxen en veilige waterflessen. Maar ook pure babyproducten en gifvrij speelgoed. Daarnaast energiebesparende producten voor in huis. En de mooiste woonaccessoires van duurzaam bamboe. Maar ook Fairtrade tassen en handgemaakte sieraden geproduceerd onder eerlijke omstandigheden.

Bovendien steun je automatisch de Plastic Soup Foundation met aankoop van een Nationale Groene Kadobon. Deze organisatie zet zich in tegen plasticvervuiling in de oceanen.

Geef bewust met een Nationale Groene Kadobon!

Winkelwagen
Scroll naar top