Verjaardagsservice: speciaal voor bedrijven!

Iedere collega ontvangt persoonlijk een duurzame cadeaubon op zijn of haar verjaardag!

Ook als je veel collega’s hebt, wil je graag iedereen verrassen met een persoonlijk verjaardagscadeau. Met onze zakelijke verjaardagsservice heb jij hier het hele jaar geen omkijken meer naar, want iedere collega ontvangt automatisch op zijn of haar verjaardag een duurzame cadeaubon. Dit doen wij uiteraard wel op een persoonlijke en feestelijke wijze. Zo maken we van iedere verjaardag een mooie (en duurzame) beleving!

duurzaam cadeau versturen met de verjaardagsservice
Automatisch versturen van de Nationale Groene Kadobon op verjaardagen van je collega’s.

1. Geef de verjaardagen aan ons door (bv. in een excel-lijst)

Stuur ons je excel lijst toe van de namen, (email)adressen en verjaardagen van al je collega’s. Wij versturen dan op of nabij de verjaardag de cadeaubon toe. Dit kan per e-mail of als cadeaukaart via de traditionele post, afhankelijk van je wensen. Wij werken middels een verwerkersovereenkomst zodat de privacy wordt gewaarborgd.

2. Wij verzorgen de verzending (zowel per post als e-mail)

Je kan er voor kiezen om de Nationale Groene Kadobon per e-mail te versturen of als fysieke cadeaukaart te versturen. We kunnen dan ook op de achterkant van de cadeaukaart een felicitatie plaatsen van de jarige. Of de email volledig personaliseren.

groene cadeaubon

3. Inwisselen via je eigen inwisselpagina met logo!

We maken dan speciaal voor jullie bedrijf een inwisselpagina. Deze is geheel in eigen huisstijl met logo. Deze custom link wordt dan ook vermeld op de cadeaukaart. Je kan de pagina ook voorzien van een afbeelding of een youtube-filmpje. Bekijk het voorbeeld. Dit doen wij geheel kosteloos!

groene bon

Verjaardagsplanner: spaar voor gratis cadeaubonnen!

Maak een account aan en je kunt je kadobonnen vooruit bestellen en laten versturen op de gewenste datum zoals op verjaardagen. Als welkomstgeschenk ontvang je van ons al direct gratis 100 bonus spaarpunten zodat je direct kunt beginnen met sparen! Maar er zijn meer manieren om (extra) punten te verdienen.

Winkelwagen
Scroll naar boven
×