Duurzame cadeaukaart
per post of digitaal verzenden

  • Individueel per post verzenden naar alle collega’s
  • Gratis verzending per e-mail in eigen huisstijl
  • Gratis duurzame cadeaukaart en verpakking
clingendael
engie
groene digitale cadeaubon

Gratis per e-mail

Laat de cadeaukaart gratis per e-mail versturen naar iedere collega! Wij kunnen de e-mail ook in eigen huisstijl laten ontwerpen (vanaf 500 stuks).

groene kadobon als duurzaam kerstcadeau

Gratis duurzame envelop

De 100% plasticvrije cadeaukaart wordt verstuurd in een GRATIS duurzame FSC-envelop. Kies voor het Kerst- of het Nieuwjaarsontwerp.

Kerst

Individueel verzenden

Geef de cadeaukaart persoonlijk aan alle collega’s. Of laat deze individueel per post versturen. Voorzien van gerecyclede envelop.

Duurzame cadeaukaart per post of digitaal

Hoe wil je de duurzame cadeaukaart laten versturen? Laat per post versturen naar een adres om de cadeaukaart zelf te kunnen geven aan collega’s. Of kies voor gratis individueel verzenden. Zo verras je iedere collega thuis met een duurzame cadeaukaart!

Daarnaast kun je kiezen voor digitaal verzenden van de cadeaukaart. Wij versturen de cadeaukaart namelijk gratis per email naar alle collega’s! Wij kunnen de e-mail ook in eigen huisstijl ontwerpen. Zo maak je het digitaal versturen nog persoonlijker!

Ontdek de duurzame keuze cadeaukaart voor jouw collega's

Wil je de duurzame keuze cadeaukaart eerst zelf ontdekken? Ontvang een gratis cadeaukaart (met een bestedingswaarde van 15 euro) en een gratis duurzame verpakking in Kerst- of Nieuwjaarsontwerp. Zo kun je kennismaken met de plasticvrije cadeaukaart en de feestelijke verpakking. Daarnaast ontdek je het duurzame assortiment, de inwisselpagina en het personaliseren van de Kerst keuze cadeaukaart. 

GRATIS cadeaukaart met 15 euro bestedingswaarde

bij een offerte aanvraag! *)

*) geldig voor offertes vanaf €1000,-.

duurzaam versturen

1% van elke duurzame cadeaukaart doneren wij aan de Plastic Soup Foundation

Wist je dat wij de Plastic Soup Foundation steunen met elke duurzame cadeaukaart? Zo draag je automatisch bij aan een plasticvrije wereld!

Plastic is een wondermateriaal, maar het is ook een grote vervuiler. Kunnen we de gigantische, steeds groter wordende hoeveelheid plastic afval die in de Stille Oceaan drijft, nog opruimen en aangroei stoppen?

Terwijl ook onze eigen Noordzee steeds meer verandert in een plastic soep? De Plastic Soup Foundation wil geen gevoelens van machteloosheid bevorderen, maar aanzetten tot positieve bewustwording en actie. >> Lees meer

Winkelwagen
Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp of bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00)
of stuur ons een e-mail naar: klantenservice@kadobon-online.nl.

×